Wat zijn de opties die je hebt voor een zwart stalen bed?

Een zwart stalen bed aanschaffen: wat zijn de opties die je hebt? Misschien vindt er wel gezinsuitbreiding plaats en wil je jouw oudere zoon of dochter een nieuw bed geven. Het kan ook zijn dat je alle bedden wilt vervangen, omdat je alleen een zwart stalen bed mooi vindt. Wat je beweegredenen ook zijn, een zwart stalen bed aanschaffen doe je via mr-noir.nl.”>www.mr-noir.nl. We vertellen je alles over dit bedrijf, de opties, de mogelijkheden, waarin dit zwart stalen bed centraal staat. Alles om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen, want alleen aan Google reviews heb je niet genoeg, toch?

Een zwart stalen bed: welke afmetingen zijn er en waar let ik op?

Je bent er helemaal over uit: je wilt een zwart stalen bed aanschaffen. Dat is natuurlijk een mogelijkheid, maar je wilt wel kijken wat voor afmetingen er zijn. Om die keuze te kunnen maken, hebben wij voor je op een rijtje gezet en dus verzameld welke afmetingen je via Mr. Noir kunt krijgen. Dat zijn onder meer de volgende breedtematen:

  • 140
  • 160
  • 180
  • 200

Goed om te weten: dit zijn dus de breedtematen. Dit geldt niet voor de lengtematen, want daarvoor geldt nou juist dat je kunt kiezen uit 200 of 210 cm. Uiteraard voldoende keuze, want je kunt dus kiezen voor een groter bed waar je dochter of zoon met vriend of vriendin in kan slapen, wellicht wil je zelf voor jou en je partner wel een zwart stalen bed of kies je er simpelweg voor om een twijfelaartje (een van de kleinere varianten) in de logeerkamer te zetten. Welke keuze wordt het? 

Kiezen voor Mr. Noir is kiezen voor een heerlijke nachtrust. De bedden worden standaard geleverd in Nederland en in België en worden niet bezorgd door een externe partij, maar worden altijd bezorgd door de eigen bezorgdienst. Wel zo prettig, dan houd je de lijntjes kort en weet je precies waar je aan toe bent. De levertijd van de bedden is doorgaans 4-6 weken, dus als je in de planning hebt om alles over twee maanden klaar te hebben, dan ben je nog op tijd. Overigens kun je altijd overleggen of iets eerder mogelijk is, want: niet geschoten is altijd mis!

Kiezen voor een zwart stalen bed bij Mr. Noir is kiezen voor kwaliteit

Gezien het feit dat de bedden doorgaans leverbaar zijn uit de voorraad, houdt dit in dat een maximum van 6 weken levertijd altijd realistisch is. Je hoeft – mede doordat de eigen bezorger langskomt – dus niet bang te zijn dat je lang moet wachten. Je kiest voor kwaliteit, omdat je weet wat je kunt verwachten. En wist je dat ze nog veel meer aanbieden? Niet alleen een zwart stalen bed, maar ook een stalen spiegel, stalen trapleuningen of stalen tafelpoten. En dat vind je allemaal via mr-noir.nl.”>www.mr-noir.nl. Als je nu de website bezoekt, kun je nog profiteren van 5% korting. Dat is altijd mooi meegenomen! Je hoeft alleen maar naar de website te gaan, je in te schrijven en vervolgens ontvang je de korting. Zo makkelijk kan het zijn!