Reviderm

Een stralende teint en fijne poriën, Reviderm weet hoe een mooie en gezonde huid eruit ziet. Samen met toonaangevende dermatologen heeft het merk sinds 1986 verschillende producten en verzorgingsconcepten ontwikkeld. De producten zijn afgestemd op verschillende huidtypen en zijn allemaal goed te verdragen door de huid. Dankzij geavanceerde apparatuur weet Reviderm steeds weer nieuwe producten te ontwikkelen die de huid een nog mooiere teint geven op een steeds duurzamere manier.

Je vindt de geweldige producten van Reviderm altijd voor een scherpe prijs bij Beautyfashionshop. Het merk werkt samen met ongeveer 10.000 cosmetische instituten en huidspecialisten uit meer dan 50 landen wereldwijd. Zij weten precies wat jouw huid nodig heeft om weer te gaan stralen. Wil jij ook graag weten welke Reviderm producten het beste bij jouw huid passen? Neem gerust contact op met onze schoonheidsspecialistes. Zij zitten klaar om iedereen te voorzien van het beste persoonlijke huidadvies.

Reviderm heeft verschillende productlijnen op de markt gebracht. Bij Beautyfashionshop vind je de volgende lijnen: Skinessentials (voor de basisverzorging), Skindication (voor als je huidproblemen hebt), Skintelligence (met anti-aging producten) en Cellucur (speciaal voor de probleemhuid). Deze laatste bevat voornamelijk producten die couperose en roodheid bestrijden. Zoals het Reviderm Couperose Therapy Serum 2. Dit serum bevat een ontstekingsremmende werking, vermindert de bloedvatstroom en verhoogt de huidtolerantie.

De Skindication productlijn is voornamelijk gericht op de overgevoelige huid die onzuiver is en last kan hebben van hyperpigmentatie en onderhuidse ontstekingen. Een topproduct uit deze lijn is de Reviderm Aha Gel. Dit is een frisse gel die onzuiverheden en hardnekkige mee-eters weet te verwijderen. De gel zal de huid niet irriteren en een stralende gloed achterlaten. Een ander fijn product uit de Skindication lijn is de Reviderm Sicca Control Day. Dit is een dagcrème die de geïrriteerde huid weet te kalmeren. De crème verlicht tintelingen en jeuk en zorgt ervoor dat wondjes eerder zullen genezen. De crème werkt ook ontstekingsremmend én bevat een zonbescherming zodat je huid niet wordt blootgesteld aan de nare effecten van uv-stralingen.

Alle producten van Reviderm zijn te verkrijgen bij Beautyfashionshop. Bij ons vind je altijd de beste prijzen en de leukste aanbiedingen. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor geweldige winacties en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste producten en weet je altijd wanneer de sale begint. Bestel dus jouw favoriete verzorgingsproducten altijd bij Beautyfashionshop, your online beauty specialist.