Op zoek naar een museum in Arnhem? kom naar naar het Lalique museum!

Het Lalique museum is een interessante en schitterende museum in Arnhem. Het museum in Arnhem bevat een aan fraaie collectie juwelen en glaswerken die zij ontworpen door de franse kunstenaar René Lalique. Hij wordt ook wel de Da Vinci onder de juwelen-en glaswerken genoemd. René Lalique was een kunstenaar en leefde in de periode tussen 1860 en 1945. In het Museum Arnhem Lalique kunnen bezoekers ook genieten van een tentoonstelling van Jan toorop en Marc Chagall. In het Museum zijn gidsen aanwezig die klaar staan om de bezoekers te verrijken met informatie over de schitterende kunstwerken. Wij vinden het belangrijk dat onze bezoekers begrip en interesse krijgen voor de kunstwerken in het museum.

Een andere kijk

In ons museum kunnen de bezoekers via een beeldscherm een kijkje nemen in de details die René Lalique heeft verwerkt in zijn kunstwerken. René Lalique Heeft zeer kleine details verwerkt in zijn kunstwerken. Museum Arnhem Lalique is een goede keuze als u op zoek bent naar een museum in Arnhem.  

Lunch

In Museum Arnhem Lalique kunnen onze gasten hun lunch nuttigen op het terras of bij het openhaard. Iedere dag kunt u terecht zonder een reservatie. Het is een heerlijke lunch die elke middag vers wordt klaargemaakt door ons personeel in het museum.