Kleurpotloden van Holbein koopt u het beste bij Splendith!

Mijn zoontje heeft sinds kort zijn passie gevonden! Hij vindt het heerlijk om lekker te tekenen. Hij heeft ADHD en dus ook moeite met concentratie. Ik ben dus heel blij dat hij eindelijk iets heeft gevonden om tot rust te komen. Hij trekt zich dan terug op zijn eigen kamer en gaat eventjes een uurtje of soms 2 uur tekenen. Uiteraard willen wij dit stimuleren dus hebben wij hem gevraagd wat hij hiervoor nodig had. Hij vertelde ons graag de kleurpotloden van Holbein te hebben. Holbein is schijnbaar een merk met kleurpotloden van zeer hoge kwaliteit! Ik ben dus op internet gaan zoeken naar Holbein kleurpotloden. Ik vond een hele hoop website’s waar ze kleurpotloden verkochten.

Holbein potloden kon ik niet op veel website’s vinden. Toen kwam ik uit bij Splendith. Een website die veel verschillende artikelen verkocht en dus ook Holbein potloden. Buiten Holbein potloden verkocht Splendith ook kalligrafie artikelen en stempels. Ik heb mijn ogen uitgekeken, zo’n groot aanbod potloden en andere artikelen. Ik wist niet eens dat kalligrafie nog werd gebruikt. Ik heb ten eerste de grootste set Holbein kleurpotloden besteld. Toen heb ik verder gekeken naar de kalligrafie artikelen. Toen heb ik voor mijzelf ook een beginners set kalligrafie aangeschaft. Splentdith is dus zeker een aanrader!