Mijn eigen geschreven boek inbinden

boek inbinden

Mijn eigen geschreven boek inbinden, is een droom die nu eindelijk is uitgekomen. Jarenlang heb ik mijn belevenis opgeschreven. Bijna elke dag was er wel een verhaal die ik kwijt wilde aan mijn dagboek. Soms sloeg ik dagen over, maar dat maakte voor het verhaal weinig uit. Voor een paar jaar terug was dit dagboek mijn enige uitlaatklep. Er waren destijds dingen aan de hand die ik aan niemand toevertrouwde maar wel aan mijn dagboek. Uiteindelijk heeft dit schrijven ertoe geleid dat ik een eigen verhaal wilde uitbrengen. Een verhaal waarmee ik misschien heel veel andere mensen kon helpen.  boek inbinden

Wonderful Books  gaat mijn eigen boek inbinden

Via Wonderful Books heb ik mijn eigen verhaal kunnen uitbrengen. Behalve dat zij mij enorm hebben geholpen met het vinden van een uitgever, hebben zij mijn verhaal mooi als een boek kunnen inbinden.

Toen ik op het internet aan het zoeken was naar een bedrijf die dit voor mij kon doen, kwam Wonderful Books als eerste naar voren. Zo las ik dat zij veel meer doen, maar dat kan je het beste allemaal lezen op hun eigen website. Ik ben in ieder geval zeer trots op mijn eigen boekwerk en ben al druk met het tweede deel.