De telefoonnummer van de belastingdienst nodig?

De telefoonnummer belastingdienst kent vrijwel iedereen uit het hoofd of heeft het ergens opgeslagen. Maar heb jij hier ook een keer gebruik van gemaakt? Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de geweldige service welke zij verlenen! Zij kunnen het dan ook echt eenvoudiger voor je maken. Al lijkt het niet voor iedereen zo, toch merk ik aardig wat verschil nu dat je telefonisch contact op kunt nemen.

Goede service

Voorheen baalde ik altijd als een stekker zodra het weer ingevuld moest worden. Hier zat ik nooit op te wachten en stelde het ook steeds uit tot op het laatste moment. Dan kreeg ik aan het einde van de rit altijd de schrik van mijn leven. Iedere keer moest ik terug betalen, iets wat ik nooit heb begrepen. Tot een maand terug!

Ik ben namelijk op het internet bezig om de aangifte in te vullen en ik weer kreeg te zien hoeveel ik moest terug betalen. Ik had geen extra’s gekregen of wat dan ook waardoor ik er mijn twijfels bij kreeg. Zo ben ik de telefoonnummer van de belastingdienst gaan opzoeken en heb contact gezocht. Al vrij snel werd mijn telefoon beantwoord en kon ik al mijn vragen stellen. Dit werd ook direct beantwoord! Snelle service zoals dit had ik nooit verwacht!