Clip-in hair extensions van OxY: Haarverlenging, zit lekker en makkelijk zelf te doen

Haar is belangrijk voor je als vrouw. Het kan echter voorkomen dat je van jezelf niet het lange haar hebt dat je graag wilt, of gespleten haarpunten in de loop van de jaren steeds vaker voor komen. Geen zorgen, met clip-in hair extensions van OxY kan dit allemaal verleden tijd zijn. Extensions verlengen je haar, maken het voller en geven het een geweldige look. Zo kun je echt indruk maken op je vriendinnen, en wanneer je dit graag wilt, ook op de mannen. De voordelen van hair extensions zijn reuze en bij OxY is ruime keuze.

Je hebt waarschijnlijk zelf al eens onderzoek gedaan naar hair extensions en de mogelijke voor- en nadelen. Extensions zijn natuurlijk niet 100% rozengeur en maneschijn. De hair extensions van OxY nemen de meeste nadelen van extensions weg en laten je dagenlang genieten van een volle look en prachtig haar. Het maakt daarbij niet uit over welke haarkleur of welk haartype je beschikt, want voor iedereen is een mooie en passende extension te vinden.


Dit zijn clip-in hair extensions
Clip-in hair extensions zijn het helemaal en OxY werkt hier dan ook graag mee. De clip-in extensions zijn stroken haar die je één voor één in je oorspronkelijke kapsel kan bevestigen. Door het siliconen materiaal trekken de clipjes niet, terwijl de extensions een hele dag lang op de juiste plek blijven zitten. Omdat de clipjes in dezelfde kleur zijn als het haar van de extensions en je deze boven elkaar plaats, zal je na het bevestigen van de extensions niks meer zien van deze clipjes. Wel ziet je haar er veel voller uit.

Een mooie look voor je haar kan je dus zonder al te veel moeite zelf creëren. Het bevestigen van de hair extensions van OxY kan, met een beetje ervaring, binnen 5 minuten gedaan zijn. Je hoeft dus niet meer extra vroeg op te staan, om vervolgens een kwartier bezig te zijn met het in model brengen en kammen van je haar. Stijlen van de extensions is daarnaast ook goed mogelijk, omdat het haar van de extensions natuurlijk is. Dit stijlen kun je voor het inbrengen doen, maar ook daarna.

Voor ieder haartype
Krullen in je haar, stijl haar, of toch golvend haar? Het kan met de clip-in hairextensions van OxY allemaal. Ook voor elke haarkleur is een extension te vinden, want OxY heeft al meer dan tien verschillende haarkleuren in het assortiment. Wil je ook onderdeel worden van de OxY-club? Kijk snel rond op de website van OxY https://www.oxyextensions.nl/