Ik heb een afspraak bij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen

Altijd wel stiekem over durven dromen, maar nooit ook werkelijk de stap te durven zetten. Maar heb nu de knoop doorgehakt en heb ik een afspraak bij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen gemaakt. Omdat ik me al jaren schaam voor mijn hangende borsten, en ik er nu eindelijk klaar voor ben om er iets aan te laten doen, heb ik kliniek Veldhoven gebeld voor het maken van een eerste consult. Tijdens dit consult, wat overigens geheel vrijblijvend is, wordt er bekeken wat de chirurg voor mij kan doen, ook wordt er bekeken welke cupmaat, en vorm het beste bij mij zal passen. Maar omdat mijn borsten hangen is er in eerste instantie een borstlift nodig. Tijdens dit gesprek had ik al snel in de gaten dat ik mijn borsten wil laten behandelen bij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen. Daarom heb ik me meteen op de wachtlijst laten zetten, en nu maar wachten wanneer ik aan de beurt ben.  borstvergroting-op-spier

Al snel geholpen

Je denkt al snel bij een wachtlijst, aan weken, of maanden wachttijd, maar bij kliniek Veldhoven werd ik binnen twee weken al gebeld dat er plaats was voor mijn ingreep te laten uitvoeren. Ik had mijn tas met kleren voor het ziekenhuis al lang klaar staan, je wist maar nooit. Maar toen ik het telefoontje kreeg heb ik de tas weer uitgepakt en opnieuw ingepakt, ik zenuwachtig,nee hoor. Ik heb die nacht voor de ingreep werkelijk geen oog dicht gedaan, zo zenuwachtig was ik. Gelukkig dat het maar een dagopname is, kan ik gewoon weer in mijn eigen bed slapen. dual-plane-voor