Dankzij de liposuctie kan ik weer in mooie kleren

Omdat ik nooit heb kunnen denken dat ik liposuctie zou laten uitvoeren maar dit toch heb gedaan waar ik zeer tevreden over ben. Besloot ik om mijn ervaring te delen aan de lezer van dit blog. De reden waarom ik deze behandeling ben ondergaan is omdat ik een zeer dikke buik had die niet weg te trainen was op de sportschool. De kleding die ik graag draag zitten niet lekker omdat overal die dikke buik in te zien is. Het liefst koop ik zelfs een maat groter aan kleding dan dat ik eigenlijk zou moeten om die buik maar niet te hoeven laten zien. Tijdens de zomermaanden voel ik mij dan ook het meest onzeker.

liposuctie

Het resultaat is werkelijk magnifieke

Daarom ben ik mij nu het nog winter is, eens gaan verdiepen in liposuctie. Het internet bracht mij op de website van Kliniek Veldhoven en hier trof ik vele mogelijkheden aan. Diezelfde dag heb ik nog telefonisch contact gehad met dit bedrijf voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak werd ik erg begrijpelijk, netjes en vakkundig geholpen. Dit gaf mij al een goed gevoel en ik kon niet wachten op de dag van de behandeling. Nu ben ik precies twee maanden verder vanaf de behandeling. Alles is erg mooi genezen en er is geen litteken te zien. Dat had mij zelfs niet eens uitgemaakt, want ik kan weer de kleren dragen die ik wil!

liposuctie