Het perfecte wit overhemd heren

wit overhemd heren

Een kledingstuk dat niet kan ontbreken in jouw garderobe is een wit overhemd heren. Een wit overhemd is in elke situatie gepast. Op een feestje met vrienden kun je het overhemd combineren met een jeans en gympen om het casual te houden. Voor een wat meer formele gelegenheid kun je het hemd combineren met een nette broek en nette schoenen, met eventueel een colbert. 

wit overhemd heren

Tijdloos en met alles te combineren

Een wit overhemd heren is tijdloos. Wit is een kleur die iedereen staat, waardoor het goed te combineren is met andere kleuren uit jouw garderobe. Doordat wit een tijdloze kleur is die daarnaast bij elk seizoen past, kun je er lang mee doen. Het wordt daarom aangeraden om te investeren in een kwalitatief overhemd. 

Welk merk past bij jou?

Er zijn honderden verschillende merken te vinden die witte overhemden aanbieden. Er is niet specifiek één merk het beste, maar er zijn wel een aantal factoren die belangrijk kunnen zijn in de eindbeslissing. Zo is het vooral belangrijk dat een wit overhemd niet doorschijnt. Anders kun je jouw ondershirt of -hemd er doorheen zien, wat niet heel netjes oogt. 

Een andere factor is de netheid van het overhemd. Wanneer je liever een casual hemd wil, kun je wellicht gaan voor een iets losser model, of een model dat geen overslagkraag heeft bijvoorbeeld.