Fitness in Den Bosch bij een unieke sportschool

Trainstation 073

Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke sportschool voor fitness in Den Boch. Ik was namelijk de standaard sportscholen een beetje zat. Een beetje doelloos aan apparaten hangen is echt niets voor mij. Bootcamp vond ik wel leuk maar alleen met mooi weer en dat valt in Nederland toch vaak een beetje tegen.

Fitness in Den Bosch

Fitness in Den Bosch op verschillende trainingsstations

Via een vriend kwam ik terecht bij Trainstation 073. Deze sportschool heeft een uniek trainingsconcept. Zo kun je hier trainen op drie verschillende trainingstations. Je kunt kiezen uit een fun station waar je diverse balspellen kunt doen maar waar bijvoorbeeld ook een calisthenicsrek is. Of leer de basisprincipes van het boksen of kickboksen tijdens een full body workout in het boxing station. Als laatste is er een power station waar krachtsport centraal staat. Geen saaie apparaten maar functionele oefeningen. Kies voor een van deze stations en je merkt dat sporten weer leuk wordt.

Station

Weer plezier in het sporten

Ik vind het sporten door middels van deze trainingsstations echt een hele leuke manier van fitness in Den Bosch. Doordat je weer plezier hebt in het sporten ga je graag en blijf je ook gemotiveerd. Door de kleine groepen is er voldoende persoonlijke aandacht en wordt er ook goed gelet op het goed uitvoeren van de oefeningen om zo blessures te voorkomen. Ik ga met veel plezier trainen en ik kan Trainstation 073 dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar een sportschool met een uniek concept. Bekijk vooral ook even de website voor meer informatie over de stations en de verschillende abonnementen. Je kunt natuurlijk ook altijd even een bezoek brengen om de sportschool te bekijken. Maak hiervoor wel even een afspraak dan maken de coaches ook tijd voor je vrij voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.