Filling Pieces; het schoenenmerk

Een merk dat op zich zelf staat, dat is Filling Pieces zeker. Het merk was opgericht in 2009 en had als doen om als eerst een schoen van een hoogwaardige kwaliteit te kunnen ontwerpen en om deze vervolgens tegen een eerlijke prijs te kunnen aanbieden. De schoen moest dan ook garant staan voor de toen bestaande kloof tussen de lagere street wear schoenen en het luxere segment met de luxe designers merken schoenen. Dit is een groot succes geworden. Zo was een van de bekendste modellen de low top met zijn robuuste en unieke design. Ook de flap van de schoen die omhoog kan, is een klassiek uiterlijk van de Filling Pieces sneakers.

Ideaal voor elke gelegenheid

Zoals je op de site van Hans Voortman kan zien is er een groot aanbod van verschillende Filling Pieces. Door de jaren heen zijn er steeds meer nieuwere modellen gekomen omdat er simpelweg meer vraag kwam naar andere soort modellen. Zo heeft het merk ook sportieve tennis schoenen, simpele sneakers, en ook de wat robuustere sneakers met een stevige onderkant. De kleuren die worden gebruikt voor de sneaker zijn vaak neutraal te noemen en gaan goed samen met veel outfits.

Prijzen

Daar het merk Filling Pieces zich dus richt op een unieke markt tussen de street wear en het luxure desgin klassement, zijn ede sneakers beschikbaar voor zeer redelijke prijzen. Een model dat erg populair is, is de 1855 All White filling pieces sneaker. Deze sneaker bestaat al jaren, maar elk jaar komen er weer nieuwe designs uit en nieuwe ontwikkelingen die het uiterlijk naar een nog hoger niveau tillen. Deze schoen is bijvoorbeeld beschikbaar bij Hans Voortman voor de prijs van 200 euro. De schoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en dus is de kans groot dat er altijd wel een geschikte maat voor jou tussen zit. Ben je op zoek naar een kledingstuk die matcht met filling pieces, kijk dan zeker verder op hans voortman.