Een avond in Amsterdam

Veel mensen bezoeken Amsterdam in de avonduren. De reden is natuurlijk de gezelligheid en alle leuke activiteiten die er te doen zijn in Amsterdam. Ben je nog nooit een avondje Amsterdam in gegaan? Dan moeten we daar snel verandering in brengen. In dit artikel lees je alles om jouw avond in Amsterdam compleet te maken.

Uiteten

Je avondje Amsterdam begint natuurlijk met een goede maaltijd. Je moet namelijk wel een goede bodem leggen voor alle cocktails die je gaat drinken. Neem daarom een kijkje voor een restaurant op leidseplein zoals La Favela. Dit is de perfecte plek om jouw avond te beginnen en misschien ook om te eindigen. Dit restaurant heeft heerlijk vlees en daarnaast maken zij ook nog eens heerlijke cocktails.

Zingen en drinken

Na een heerlijke maaltijd is het tijd voor een uurtje karaoke. Wie houdt er nou niet van karaoke? Amsterdam kent tal van karaoke bars waar je voor een mooi prijsje een kamer kan huren. Zo hoeft niemand jullie gebrul te horen en kan je helemaal los gaan met je vrienden.

Uitgaan

Als laatst is een avondje Amsterdam niet compleet zonder uit te zijn geweest. Er is zoveel keuze in deze prachtige stad. Ga jij voor de pianobar Maxim of toch een avondje bij het feestje van Joop? Zoveel mogelijkheden en zoveel leuks. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar clubs rondom Leidseplein, dus dat raad ik daarom ook zeker aan!