De eerste rijles: wat een feest!

eerste rijles

Al jaren keek ik uit naar mijn eerste rijles. Het leek me zo leuk om zelf een auto te besturen en overal heen te kunnen rijden in plaats van te fietsen. Op mijn 18e verjaardag was het dan eindelijk zo ver: ik kreeg een proefles cadeau van mijn ouders. De proefles ging gelukkig erg goed en ik had een klik met mijn rijinstructeur. Na de proefles had ik een gesprek op de rijschool en de rijinstructeur vertelde me dat ik een geschikte kandidaat voor het volgen van een spoedcursus zou zijn. Aangezien ik toch net zomervakantie had, leek me de spoedcursus zeker het proberen waard.

eerste rijlesSuper snel mijn rijbewijs

De spoedcursus ging me goed af en zoals de rijinstructeur al had beloofd, had ik diezelfde zomervakantie nog mijn rijbewijs op zak. Ik had niet durven dromen dat ik zo super snel mijn rijbewijs zou halen maar door de goede begeleiding van mijn rijinstructeur was het mogelijk. Inmiddels rijd ik alweer een tijdje in mijn eigen auto rond en ik kijk nog altijd met een glimlach terug op mijn eerste rijles!