Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken

Danny de Munk boeken voor een geweldige feest? Een maand geleden is onze dochter zestien geworden. Daarvoor hadden wij een zaal gehuurd met uitgerekend ongeveer vijftig personen. Mijn dochter houdt erg veel van Nederlandse artiesten en zij luistert dat de hele dag door, maar toch is haar allergrootste idool nog altijd Danny de Munk. Zij zingt altijd mee en danst erbij. Wij wilde daar wat grootst voor terug doen. Hierdoor wilde mijn man en ik er een onvergetelijk feest van maken! Ook moesten wij het natuurlijk geheim houden voor onze dochter en het als een verassing laten komen.

Eenvoudig de idool; Danny de Munk, voor mijn dochter boekenDanny de Munk

Op het internet zijn wij gaan zoeken naar een website waar je deze artiest kunt boeken. Al snel kwamen wij op de website van bekendeartiestboeken.nl uit. Wij hadden samen de website bekeken en goed doorgelezen wat wij moesten doen. Zonder enige twijfel zijn wij direct deze artiest gaan boeken. Nog geen half uur later kregen wij een bevestigingsmail en een soort formulier waar wij het adres en de geliefde tijd op moesten zetten. Natuurlijk met de naam van onze dochter erbij. 

Danny de Munk boeken voor mijn dochters feest

Mijn man en ik hadden met behulp van mijn vader de zaal klaargemaakt. Een tijdje later hebben wij onze dochter geblinddoekt en naar de zaal gebracht. Al haar vrienden en kennissen stonden klaar en ook Danny stond op het podium. Mijn man deed de blinddoek van haar gezicht af en zij sprong zowat een gat in de lucht! Gelijk begon zij te huilen van blijdschap. Een paar minuten later zat zij mee te swingen op haar favoriete nummers. De artiest zelf was zeer goed en wij zijn erg tevreden over zijn zangkunsten. Zelf is hij ook erg vriendelijk! Neem zeker even een kijkje op deze website als jij ook op zoek bent om een goede artiest te boeken. Microfoon