Wat neem je mee naar een festival?

Ben je eindelijk 18 jaar geworden en wil je graag voor het eerst naar een festival? Dan is het handig om van tevoren te bedenken wat je allemaal mee moet nemen. In de zomer kan het weer in Nederland nogal wisselvallig zijn. Waardoor het bijvoorbeeld handig is om meerdere kledingstukken mee te nemen. Elockers bieden lockers aan op festivals om onder andere je kleding in op te bergen. In dit artikel bespreek ik wat je mee moet nemen als je naar een festival gaat. 

Eén dag of weekender

De meeste festivals in Nederland zijn één dag of twee dagen. Een festival dat twee dagen duurt wordt ook wel een weekender genoemd. Welke spullen je mee moet nemen naar een festival is mede afhankelijk van of je één of twee dagen gaat. De meeste mensen kiezen ervoor om één dag naar een festival te gaan. Het voordeel hiervan is dat je een stuk minder spullen mee hoeft te nemen. 

Vergeet deze spullen niet
Of je nou van plan bent om één dag naar een festival te gaan of twee dagen. Het is erg belangrijk om een aantal onmisbare spullen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrandcrème en een geldige legitimatie. Zonder een geldige legitimatie kom je het festival niet binnen. Zonnebrandcrème is vooral belangrijk voor als je in de zomer naar een festival gaat. Wanneer je twee dagen naar een festival gaat, is het ook nog belangrijk om slaapspullen en schone kleren mee te nemen. Het is op de meeste festivals mogelijk om smart lockers te huren. Hier kun je voor een klein bedrag al je waardevolle spullen in opbergen.