Telefoon laten repareren in Delft

Mijn moeder had een aantal dagen geleden tijdens het hardlopen haar telefoon laten vallen waardoor het scherm was gebarsten en de telefoon niet meer aanging. We gingen daarom samen op het internet op zoek naar telefoon repareren Delft om een telefoonzaak in de buurt van Delft te vinden om haar telefoon te laten maken.

Website van Telgefixt

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon repareren delft kregen we erg veel zoekresultaten van verschillende telefoonzaken in de buurt van Delft. nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we terecht op de website van Telgefixt. De website van het bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website kan je super veel informatie vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Mijn moeder sprak deze informatie super erg aan omdat ze lage prijzen hanteren en de onderdelen 100% origineel zijn. Daarom besloot ze ook om haar telefoon te laten repareren bij telgefixt

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Toen we aankwamen bij de telefoon zaak werden we erg snel en vriendelijk geholpen door een van de monteurs van het bedrijf. De monteur was erg vriendelijk en had de telefoon van mijn moeder erg snel gerepareerd. De telefoon werkt weer perfect en we zijn daarom ook allebei erg tevreden over Telgefixt. We raden het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoon zaak in de buurt van Delft.