Sigaretten rollen behoort tot het verleden

Ben je het zelf draaien van sigaretten helemaal beu en ben je op zoek naar een gemakkelijker alternatief dat niet teveel geld kost? Dan hebben wij gegarandeerd wat jij zoekt. Zelf sigaretten draaien is een tijdrovende en dus kostbare bezigheid. Een elektrische sigarettenmaker zorgt daarentegen dat de tabak beter en strakker verdeeld wordt over de hulzen. Zo draai je effectief sigaretten zonder veel tijd en moeite.

Gebruiksvriendelijk

De enige dingen die jij nog moet doen na de aanschaf van een elektrische sigarettenmaker zijn het klaarleggen van de hulzen en de tabak. Dat was het! Een kind kan de was doen. De elektrische sigarettenmaker staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. Mensen met aandoeningen als reuma of een lichamelijke handicap zijn vaak niet in staat om een handmatige sigarettenmaker te bedienen. Zij zijn toegewezen op het kopen van dure sigaretten. Met de aanschaf van een elektrische sigarettenmaker is dit verleden tijd. De enige handeling die je hoeft te verrichten is het lichtjes overhalen van de hendel van het apparaat. Daarna is je sigaret klaar om gerookt te worden.

Snel een nieuwe sigaret

15
Naast het bedieningsgemak van de sigarettenmaker, is de snelheid van het apparaat ook een erg aangenaam pluspunt. Sta je op het punt om naar de kroeg te gaan voor een gezellig avondje uit en trek je net de laatste sigaret uit je pakje? Geen nood want binnen een aantal seconden heb je een perfect uitziende sigaret. Neem een aantal minuten en je pakje is weer gevuld voor een leuke avond uit. Geen urenlang sigaretten rollen of een avond dure sigaretten roken: met de elektrische sigarettenmaker kun je snel genieten van een heerlijke sigaret.

Elektrisch versus handmatig


Waarom zou je kiezen voor een elektrische sigarettenmaker? Een handmatige sigarettenmaker doet toch hetzelfde… Het begin van het proces is bij beide apparaten hetzelfde. Je legt de hulzen en de tabak klaar in de machine. Het maken van een sigaret kan immers ook een leuke bezigheid zijn. Het verdelen en bepalen van de tabak is een handeling die jouw sigaret uniek maakt. Sommige mensen willen veel tabak in hun sigaret, terwijl anderen een lichtere variant prefereren. Hierna komt het verschil in apparaat aan het licht.

Een handmatige sigarettenmaker heeft jou nodig om de sigaret te vullen. Dat wil zeggen dat je zowel kracht als ervaring nodig hebt om de tabak met de juiste snelheid en efficiëntie in de huls te krijgen. Een elektrische sigarettenmaker doet dit voor jou. Het apparaat is zo afgesteld dat het alleen maar perfecte sigaretten kan maken. En dat zonder een greintje spierkracht te hoeven gebruiken. Een elektrische sigarettenmaker maakt in hetzelfde tijdsbestek gemakkelijker meer sigaretten dan de handmatige. Deze laatste is in prijs vaak goedkoper in aanschaf dan een elektrische.

Overweeg goed welke sigarettenmaker past bij jouw gebruikerswensen. Wil je meer advies over deze producten, neem dan vrijblijvend contact met op via de website www.elektrische-sigarettenmaker.nl.