Schoonheidsspecialiste in Arnhem, aanrader

Huid

Schoonheidsspecialiste in Arnhem heeft bij mij microdermabrasie uitgevoerd. Dit was een zeer prettige ervaring en het resultaat is werkelijk verbluffend. Omdat ik erg last had van kleine littekens in mijn gezicht omdat ik vroeger veel last heb gehad van acne. Baalde ik altijd als ik in de spiegel keek, ik stopte mijn huid dagelijks vol met make-up maar halverwege de dag kwamen de oneffenheden er weer doorheen. Ik wilde hier wat aan laten doen en daarom ben ik eens op het internet op zoek gegaan naar een schoonheidsspecialiste in Arnhem die iets voor mij zou kunnen betekenen. 

Toen ik op de website terecht kwam van reinarnhem.nl, trof ik veel informatie aan. Hier ontdekte ik wat microdermabrasie precies inhoudt en ik besloot om een afspraak te maken voor een intake.

schoonheidsspecialiste in Arnhem

Schoonheidsspecialiste in Arnhem die verstand heeft van haar vak

De schoonheidsspecialiste in Arnhem heeft mij alles verteld over de microdermabrasie en wat ik ervan kan verwachten. Hiervoor waren wel een aantal behandelingen nodig om goed resultaat te boeken. Toch wist de schoonheidsspecialiste mij al na de eerste behandeling te verrassen met een zichtbaar resultaat. De behandeling heb ik in de wintermaanden laten uitvoeren zodat mijn huid goed kon herstellen. 

Het is mij zelfs opgevallen dat kleine pigmentvlekjes ook met de noorderzon zijn vertrokken. Ik voel mij echt weer een stuk zelfverzekerder. Mijn huid ziet er erg mooi uit en die lagen make-up? Die zijn echt verleden tijd. Ik ben een zeer tevreden klant van dit bedrijf en kan het een ieder aanraden om eens op de website te kijken. Er zijn namelijk vele soorten behandelingen voor alle huidtypen. Wat ik nog even erbij wil zeggen, is dat de behandeling volledig pijnloos is. Het voelde zelfs prettig en daarom ben ik erg blij dat ik dit adres heb gevonden.

Schoonheid

Meer verhalen