No cure no pay incassobureau inschakelen

no cure no pay incassobureau inschakelen

Een no cure no pay incassobureau inschakelen, dat kan geheelno cure no pay incassobureau inschakelen kosteloos. Iedereen weet dat je op tijd een rekening moet betalen als je iets hebt gekocht. Omdat tegenwoordig veel via het internet wordt besteld, worden de rekeningen vaak achteraf betaald. De klanten hebben vaak een 14 dagen zicht termijn en kunnen in die periode beslissen of ene bestelling wel of niet gehouden gaat worden. Erg makkelijk, omdat je vaak zonder opgave van reden een pakket terug kan sturen. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat mensen eerder tot bestellen overgaan.

Voor de leveranciers is dit soms extra werk. Want er moet goed gecontroleerd worden of er pakketten terug zijn gekomen en  of de rekeningen wel op tijd betaald worden. Normaal is dit geen probleem. maar af en toe blijft er een rekening open staan.

Wij gaan een no cure no pay incassobureau inschakelen

Sinds kort hebben wij kennis gemaakt met Bill. Wij waren genoodzaakt om een no cure no pay incassobureau in te schakelen. Ons bedrijf heeft een zeer grote klantenkring. Over het algemeen veel bedrijven, maar tegenwoordig komen ook veel particulieren bij ons inkopen. Zowel de bestelling, de bezorging en de betaling gaan vaak zonder problemen. Heel af en toe wordt een nota iets later dan de gestelde datum betaald. Maar daar voeren wij verder geen actie op uit. Echter wordt het een heel ander verhaal als een betaling helemaal niet gedaan wordt.

no cure no pay incassobureau inschakelenEen zeer goede klant van ons, bestelde vaak artikelen en betaalde altijd meteen de rekening. Echter de laatste keer was er wel een bestelling, maar er werd geen rekening betaald. Hierop hebben wij een herinnering gestuurd, maar ook hier geen reactie op gekregen. Verschillende keren proberen te bellen, maar wij kregen geen verbinding. Via Bill, het incassobureau hebben wij een aanmaning laten sturen. Hierop kregen wij wel een antwoord en werd de rekening meteen betaald.