Mooi apparatuur van het merk Bowers Wilkins

Sinds wij een home cinema set van het merk Bowers Wilkins hebben gekocht is er een wereld voor ons open gegaan. Normaal hadden wij alleen maar een oude televisie en een kleine radio in huis staan. Maar toen mijn vriend een keer bij iemand op visite was en deze de radio aanzette wist hij niet wat hem overkwam. Overal in huis hoorde je het geweldige geluid van de muziek, het leek bijna wel dat de band life aanwezig was. Bij navraag kreeg hij te horen dat deze geluidapparatuur bij  iEar – Ultimate Sound and Vision in Tilburg was gekocht.  

Mooi geluid in huis

Dankzij die vriend hebben wij besloten om ook een nieuwe geluidsset aan te gaan schaffen en dan wel van het merk Bowers Wilkins. Dit merk kwam voor ons het beste uit de bus en helemaal toen wij zelf in de winkel van iEar – Ultimate Sound and Vision het verschil konden luisteren. Deze winkel heeft een speciale luisterruimte waar je de nodige apparatuur kan uittesten. 

Woon je niet in de buurt van Tilburg dan bestaat de mogelijkheid om via de webshop de nodige apparatuur hier te bestellen. Een voordeel is dat een medewerker zelf de spullen bij je thuis komt brengen en aan sluit. Zo kan je snel genieten van je nieuwe aankoop.