Maatwerk meubels, daarvoor moet je bij Wortman zijn

maatwerk meubels

De mooiste maatwerk meubels laat je natuurlijk door maatwerk meubelsWortman meubelen maken. Dit bedrijf heeft alle kennis en materiaal in huis om jou hiermee te helpen. Heb jij ook zo een wens, maak dan snel een afspraak bij dit bedrijf. Samen met een medewerker ga je rond de tafel zitten, om jouw plan realistisch te maken.

Om te beginnen maak jij jouw wensen kenbaar. De medewerker bekijkt de situatie en maakt een voorlopige schets. Hier wordt een voorlopige prijsopgave voor gemaakt. Bij goedkeuring kan de werkelijk productie in werking worden gesteld. Het leuke is dat jouw ontwerp echt in uitvoering wordt genomen. Bijzonder leuk om dan zo een uniek exemplaar in huis te kunnen zetten. 

De mooiste maatwerk meubels staan in onze woning

Ik kan er geen genoeg van krijgen en wil het van alle daken roepen; “Wij hebben de mooiste maatwerk meubels in huis staan!” Nadat wij met onze wensen naar dit bedrijf waren gegaan, is alles in werking gesteld. Uiteraard werd er eerst goed gekeken of alles wel in ons huis kan staan. Hiervoor moesten wij recente foto’s maken en de juiste afmetingen meenemen. Aan de hand van deze foto’s en afmetingen werden de plannen gemaakt. 

maatwerk meubelsHet resultaat is werkelijk heel erg bijzonder. Nog mooier dan wij ons hadden kunnen indenken hebben wij onze woonkamer in kunnen richten. Nu hebben wij een zeer mooie bank staan, met een nog mooiere salontafel. Ook aan een kast was de nodig aandacht aan besteed. Deze was in dezelfde trend als de tafels gemaakt. Het geheel staat heel erg mooi in huis en daar zijn wij heel erg blij mee.

Ben jij ook op zoek naar unieke meubels, een traprenovatie of een interieuradvies, dit is allemaal mogelijk bij Wortman Meubelen. Eigenlijk is hier nog veel meer mogelijk, maar dat kan je allemaal op hun website lezen.