Kies voor Delirium Tremens

Delirium Tremens

Als je op zoek bent naar een goede biersoort, een zware blonde, kies dan voor Delirium Tremens. Niet moutig en ook niet hoppig, maar wel fruitig en fris van smaak. Denk je dat jouw vader daar van houdt of wil je hem een nieuw biertje laten proeven? Geef deze smaak aan hem cadeau voor Vaderdag of voor een biertje bij de voetbal kampioenschappen.

Het bier, 33 cl. zit in een heel leuk flesje met een roze olifant op het etiket, zeer herkenbaar dus. Bestel meteen het fraaie glas op voet en je hebt een mooi cadeau. Voor vergelijkbare biertjes van deze zware blonde, raadpleeg je de website van Hopt, aanbieder van veel soorten bier.  

Delirium Tremens

Delirium Tremens, een bijzondere maar goede keuze

Wil jij opa of vader op Vaderdag, tijdens de WK of gewoon zomaar verrassen met een bijzondere biersoort? Bestel de zware blonde Delirium Tremens via de Hopt website en je hebt een fraai cadeau. Plaats je bestelling nu als je voor Vaderdag de bestelling in huis wilt hebben. Je zult begrijpen dat het wel kerst lijkt op plekken waar bier wordt verkocht, want welke vader of opa krijgt er nou geen bier op Vaderdag?

Kies voor een leuk pakket met of zonder accessoires, het aanbod is groot en zeer divers. Jij slaagt hier gegarandeerd voor een leuk Vaderdagcadeau en vergeet jezelf niet. Als je voor 18 juni een bestelling ter waarde van 100 euro of meer plaatst betaal je geen verzendkosten. Let op: dit is tijdelijk, raadpleeg voor de voorwaarden de website.