Ik ga een saunabon kopen om mijn vriendin te verrassen

saunabon kopen

Een saunabon kopen om iemand mee te verrassen is natuurlijk altijd een goed idee. Mijn vriendin gaat geregeld naar De Thermen Nijmegen en komt altijd erg blij thuis. Ze heeft zo vaak aan mij gevraagd of ik een keertje wil meegaan maar ik vond dit helemaal niks voor mannen en zei telkens dat ik dat niet wil. Toch was mijn vriendin teleurgesteld en ik besloot eens om het in de groep te gooien bij mijn vrienden. Nu blijkt dus dat een aantal van hen ook naar de Thermen gaan en mij maar erg ouderwets vonden dat ik niet meeging met mijn vriendin.

saunabon kopen

Ik ben inmiddels toch overtuigd

Omdat ik het toch zelf ook maar wilde gaan proberen heb ik besloten om een saunabon te kopen zodat ik mijn vriendin hiermee kon verrassen. Toen zij vorige week vrijdag uit haar werk kwam heb ik haar tijdens het eten een kaart met hierin de bon overhandigd. Zij keek mij erg verbaasd aan en toen zij zag wat er in zat was zij erg blij en kon het haast niet geloven. Nu ben ik inmiddels geweest en inderdaad het was erg fijn. De ontspanning die ik ervaarde zorgde ervoor dat ik mij helemaal opgeladen voelde toen ik thuis kwam. Nu ben ik dus overtuigd en zal zeker weten nog een keer gaan.

Daarom wilde ik mijn reactie achter laten op dit blog. Het was een erg leuke en fijne beleving om echt eens goed te kunnen ontspannen. Eigenlijk leek het wel alsof ik mijzelf een geschenk had gegeven terwijl het de bedoeling was om mijn vriendin te verrassen.

saunabon kopen

Meer verhalen