Gebruik van een bakfiets elektrisch aangedreven

Bakfiets elektrisch

Het feit dat een moderne bakfiets elektrisch aangedreven wordt, biedt je verschillende voordelen. Niet alleen als vader of moeder, maar bijvoorbeeld ook als timmerman! De bak is groot genoeg om verschillende materialen en gereedschappen mee te nemen naar een klus. Kijk bijvoorbeeld eens naar een moderne bakfiets van Dolly. Deze aanbieder produceert haar fietsen op eigen bodem. Zo hoef je vaak niet lang te wachten, alvorens de elektrisch aangedreven bakfiets geleverd wordt. De krachtige Cargo-motor en 600 Wh accu maken dat fietsen voortaan een feestje is! Zelfs wanneer het in de herfstperiode hard kan waaien in Nederland.  

Bakfiets elektrisch

Bakfiets elektrisch aangedreven door high-end componenten 

Niet alleen wordt de bakfiets elektrisch aangedreven door een krachtige motor en van stroom voorzien door een degelijke accu. Ook beschikt de bakfiets van Dolly over verschillende andere high-end componenten. Kijk bijvoorbeeld naar de hydraulische schijfremmen van deze modellen. Of wat te denken van de mogelijkheid om traploos te schakelen? Zeker wanneer de wind plotseling opsteekt is dit een groot voordeel. Het maakt het fietsen comfortabeler en voorkomt frustraties onderweg.  

Zelf je elektrisch aangedreven bakfiets vormgeven 

Een derde reden om deze elektrisch aangedreven bakfiets te overwegen, is het feit dat je deze zelf vorm kunt geven. Kies uit een van de vijf verschillende kleuren voor het frame en combineer deze met de diverse kleuren voor de bak. Zo heb je straks een bakfiets die naadloos aansluit bij jouw wensen! Je kunt de bak van verschillende accessoires laten voorzien. Denk aan een overkapping tegen regen en wind.