Aanrader: windscherm van Xterior!

logo-xterior

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hier hadden wij de vorige avond namelijk over gesproken. Hij is op zoek naar een nieuw windscherm voor op het terras. windschermterras Dit windscherm moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Het scherm moet namelijk op een bepaalde maat hebben en voldoen aan de voorwaarden van mijn baas.

Zoeken

Het leek mij verstandig om het internet op te gaan en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn namelijk veel websites waar je terecht kunt voor een op maat gemaakte windscherm. Toch is er maar een bedrijf die onze aandacht direct heeft getrokken, namelijk Xterior. Dit is veruit het beste bedrijf dat ik op het internet ben tegengekomen. Zij hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om het beste product te leveren. Daarnaast hebben zij ook een snelle levering, omdat zij de producten zelf maken. Dit werkt natuurlijk in ons voordeel, omdat wij dit gauw nodig hebben. Om de mogelijkheden te bespreken heb ik contact opgenomen met het bedrijf.

Contactparasol-zwart

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. Zij weten duidelijk waarover zij aan het praten zijn en denken behulpzaam mee. Dit bedrijf is open voor nieuwe ideeën en zeer creatief. Na het gesprek zijn wij er al uitgekomen. Wij kijken nu al uit naar de windschermen voor op het terras. Daarnaast weten wij waar wij voortaan moeten zijn voor de benodigde terras producten.

 

Meer verhalen