Op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland?

Op zoek naar een vakantiehuisje in Nederland? Dan heeft u een ruime keuze. Ons land telt tientallen vakantieparken met vakantiewoningen. Natuurlijk wilt u een accommodatie huren die van alle gemakken is voorzien en goed is onderhouden. Bij Bungalowpark ’t Eekhoornnest huurt u een comfortabel vakantiehuis met tal van luxe extra’s.

Vakantiehuisje huren in Nederland voor het hele gezin?

Wilt u een vakantiehuisje in Nederland huren voor het hele gezin, meerdere gezinnen of de hele familie? Dan biedt Bungalowpark ’t Eekhoornnest u altijd een geschikte en luxe accommodatie. Op ons park staan diverse soorten vakantiewoningen. Zo kunt u bij ons een vakantiehuis huren voor twee, vier of zes personen, maar ook voor een grote groepen.

Geniet van een zorgeloze vakantie

Als u een vakantiehuisje in Nederland wilt huren voor een lange of korte vakantie dan is ’t Eekhoornnest een absolute aanrader. Dit park ligt in een rustige, bosrijke omgeving in Soest. Het vakantiepark beschikt over tal van leuke faciliteiten, zoals een restaurant, speeltuin, tennisbaan, sportveld, manege en fietsverhuur. Bovendien worden er tal van activiteiten voor volwassenen, jongeren en kinderen georganiseerd. Eén ding is zeker: bij ’t Eekhoornnest geniet u altijd van een zorgeloze vakantie.